Ramen en deuren voor veiligheid en warmte

Houdt de warmte binnen en de ongewenste bezoekers buiten met de ramen en deuren van AZ Renovatie in Deurne! Ons team zorgt voor excellent maatwerk volgens uw smaak. Begin uw nieuw project door eens binnen te springen in onze winkel en reeds een keuze te maken.

Deuren

Indien u een klassieke smaak hebt, kan u kiezen uit ons assortiment aan houten deuren. Hout gaat natuurlijk om met vocht en warmte, daarom is het een goede isaloter. Maar ook voor massieve aluminium of pvc deuren kan u bij ons terecht. Deze laatste zijn brandveilig en houden inbrekers buiten.

Ramen

AZ Renovatie heeft ook ramen in aluminium en pvc. Door de innovatie van de laatste jaren zijn beide een goede keuze qua isolatie en veiligheid. Aluminium is daarbovenop het ideale materiaal voor het grotere raamwerk. Hierdoor kan u genieten van een grote hoeveelheid natuurlijk licht. Hebt u liever een warmere uitstraling? Kies dan zeker voor hout! Tenslotte kan u kiezen of u gaat voor dubbel- of driewandig!

Genoeg keuzes om over na te denken dus! Contacteer ons daarom zo snel mogelijk en dan overlopen we al uw opties. Vervolgens bezorgen wij u een vrijblijvende offerte.

Informeer u meteen over al onze diensten in verband met hellende daken, platte daken, zink- en koperwerk en garagepoorten!

Back to Top